Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Achizitii corporate

Best-Tires ofera parcurilor auto din Bucuresti si din tara solutii avantajoase privind managementul flotelor. Managerii de flota potapela la noi, atat prin intermediul formularului de mai jos, cat si la numarul de telefon dedicat 0721 51 51 51, persoana de contact Daniel Ionita. Astfel incercam sa raspundem cat mai prompt nevoilor oricarei flote de masini, indiferent de marime si localizare.


Specialistii departamentului ''Achizitii Corporate'' va stau la dispozitie privind consultanta si suport tehnic de specialitate.


Pentru a veni in intampinarea cererii dvs. va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa trimiteti mail la adresa flote@best-tires.ro in care sa descrieti detaliat parcul dvs. de masini (componenta si dimensiune) precum si categoriile de produse/servicii de care aveti nevoie specificand marca auto, modelul, anul fabricatiei, dimensiunea anvelopelor si/sau modelul citite de pe flancul anvelopei.

De asemenea daca doriti o tipodimensiune (marca/model/dimensiune) care nu se regaseste pe stoc va rugam sa indicati acest aspect.

In cel mai scurt timp operatorii nostri vor raspunde cererii dvs. urmand sa fiti contactat.

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin