Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Specificatii

 • 278x175x190
 • 70
 • 760
 • Normala

Descriere

Montaj + verificare + codare baterie: 50 lei. Doar la sediul din Metalurgiei. Doar pe anumite tipuri de autoturisme.

Acumulator auto Varta Silver Dynamic 70Ah, 760A, AGM E39

 

Beneficiile cheie ale Silver Dynamic AGM

 • Fabricată în Germania în cea mai mare fabrică de producție a tehnologiei AGM.
 • Tehnologia grilei PowerFrame® este patentată pentru o putere de pornire sigură, pentru o reîncărcare rapidă și pentru rezistență la coroziune.
 • Înlocuirea cu o baterie similară („like-for-like”) a bateriei vândute prin canalul OE.
 • Potrivită pentru toate vehiculele cu sistem Start-Stop – asigură demaraj mai rapid, funcționare în condiții mai grele, autonomie mai mare.
 • (parte a proiectării OE care asigură cele mai mari economii de combustibil în sistemele Start-Stop).

Performanță de neegalat pentru sistemele Start-Stop

Oferite de JoDurată de viață de 3 ori mai mare comparativ cu bateriile VARTA® convenționalehnson Controls Power

 • Durată de viață de 3 ori mai mare comparativ cu bateriile VARTA® convenționale
 • Curentul (în amperi) pentru pornirea la rece (CCA) permite pornirea motorului chiar și în condiții climatice extreme, păstrând în același timp în stare funcțională caracteristicile de confort și siguranță
 • Disponibilă în cinci modele cu capacitate, CCA și dimensiuni variabile
 • Reciclabilă și fabricată într-un mod care asigură economisirea energiei

Rețineți: o baterie AGM trebuie să fie înlocuită întotdeauna cu o baterie AGM. VARTA® recomandă ca schimbarea bateriei să fie efectuată numai la un atelier profesional.

Referința pentru toate vehiculele cu funcționalitatea Start-Stop

VARTA® Silver Dynamic AGM simbolizează performanța de neegalat: o durata de viață de 3 ori mai mare decât cea a bateriilor convenționale, VARTA® Silver Dynamic AGM este alegerea perfectă pentru vehiculele cu cele mai mari consumuri de energie. Acest consum se poate datora utilizării mai intense, iernilor reci, verilor fierbinți sau multiplelor accesorii și echipamente. De aceea veți găsi o baterie VARTA® Silver Dynamic AGM în 70% din automobilele nou fabricate cu tehnologie Start-Stop alimentate cu baterii AGM.

Aveţi încredere în VARTA®

Indiferent unde vă duce drumul pe care sunteţi, bateriile VARTA® vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo. Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA® vă oferă puterea de care aveţi nevoie.

Astăzi produsele noastre echipează în milioane de vehicule, bărci cu motor, motociclete şi caravane. Inginerii noştri pun în fiecare baterie VARTA® expertiză şi precizie. Bateriile VARTA® oferă o durată de viaţă mai lungă, coroziune mai redusă şi costuri de întreţinere mai mici, calităţi pe care le veţi găsi în toate produsele noastre, de la gama noastră auto Start-Stop până la produsele profesionale pentru bărci cu motor. Atunci când alegeţi VARTA®, alegeţi o tehnologie fiabilă, de înaltă precizie, care oferă cea mai bună calitate de fabricaţie din clasa sa.

Inovare cu un scop clar – Bateriile VARTA® sunt forţa care propulsează inovaţiile pentru economia de carburant, cum sunt motoarele Start-Stop. Fabricate printr-un proces care reduce cu până la 20% emisiile, aceste baterii vor ajuta motorul să pornească iar și iar, reducând efectiv consumul de carburant.

O experiență premium – Mergeți cu vehiculul dv. la un atelier care colaborează cu VARTA® pt. a încerca serviciul excelent de înlocuire.

O istorie impresionantă – Marca VARTA® are o istorie de peste 130 de ani. Bateriile VARTA® sunt montate din fabrică de către producători auto de renume și se bucură de încrederea șoferilor din întreaga lume.

Susţinut de liderul mondial de piaţă: Clarios

Bateriile auto VARTA® sunt susținute de Clarios, anterior Johnson Controls Power Solutions, lider mondial în soluțiile avansate de stocare de energie. Suntem partenerii clienților noștri, pentru a satisface cererea în creștere a pieței pentru aplicații mai inteligente, la scară globală. Cei 16.000 de angajați ai noștri dezvoltă, fabrică și distribuie un portofoliu de tehnologii de baterii care evoluează, pentru toate tipurile de vehicule. Aceste tehnologii oferă performanță de ultimă generație și aduc fiabilitate, siguranță și confort în viața de zi cu zi. Adăugăm valoare și sustenabilitate în fiecare punct al lanțului de distribuție, contribuind la progresul comunităților pe care le deservim și al planetei noastre.

Principiile de bază ale tehnologiei start-stop

Sistemele start-stop opresc și repornesc automat motorul pt. a reduce timpul de inactivitate al acestuia, reducând astfel consumul de carburant și emisiile. Majoritatea producătorilor aleg să monteze baterii VARTA® în vehiculele cu sistem start-stop imediat ce acestea ies de pe linia de producție.

Bateria este inima mașinii. Ea alimentează totul – de la sistemul de aprindere la sistemele electrice cu funcționare continuă ale mașinii și sistemele de divertisment de la bord. Bateria asigură energie constantă pt. toate celelalte funcționalități în timpul procesului start-stop. Bateriile fac mult mai mult decât să pornească mașina. Iată de ce BATERIA este INIMA vehiculului dvs.

În prezent, majoritatea mașinilor noi au funcționalitatea start-stop, de aceea am creat două baterii inovatoare VARTA® cu capacitatea start-stop: VARTA® Silver Dynamic cu tehnologia AGM pt. vehiculele avansate cu sistem start-stop și frânare regenerativă, și Blue Dynamic cu tehnologia EFB, pt. vehiculele cu sistem start-stop convenționale.

 
Rularea și accelerarea

Sisteme de management de energie avansate decuplează alternatorul pe timpul accelerării şi în condiţii de rulare normale. În acest mod, cauciucurile primesc o cantitate de energie mai mare de la motor. Abia când nivelul bateriei a scăzut sub o valoare predefinită, aceasta va fi recuplată cu alternatorul.

Cerinţe faţă de baterie:

Bateria va fi descărcată şi reîncărcată şi trebuie să alimenteze singură toate aparatele electrice.

 
Frânarea

La frânarea regenerativă, energia cinetică produsă de maşină este transformată parţial în energie electrică şi introdusă din nou în baterie.

Cerinţe faţă de baterie:

Bateria trebuie reîncărcată rapid şi trebuie să dispună de o capacitate suficientă pentru a prelua energia suplimentară. Ea trebuie să fie capabilă să funcţioneze şi la un nivel de încărcare scăzut.

 
Oprirea și decuplarea motorului

Când vehiculul este oprit, sistemul Start-Stop decuplează motorul.

Cerinţe faţă de baterie:

Chiar şi atunci când bateria este descărcată, ea trebuie să alimenteze demarorul cu energie suficientă pentru ca acesta să poată porni din nou motorul.

Opinii

5.0 (3 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin