Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.
Michelin 175/65 R15 CrossClimate+ 88H XL Anvelope All Season
-40%

Michelin 175/65 R15 CrossClimate+ 88H XL

5.0 (2 opinii)
Stoc disponibil:
  • 1 bucata in Service Metalurgiei
  • Indisponibil in Service Sebastian
  • Indisponibil in Service Militari
  • Indisponibil in Service Rahova
  • Indisponibil in Depozit Berceni
  • C
  • B
  • 68 db
Garantie: 36 luni
45046 Lei
27028 Lei
Sau in 4 rate fara dobanda: 68 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
45046 Lei
27028 Lei
4 rate: 68 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
Pentru comenzile plasate în următoarele 4h 10m estimam ca produsele vor fi livrate prin curier Sambata, 25 Mai 2024*. Alternativ, va asteptam azi pana la ora 17:30 pentru montaj in service-ul nostru. Click aici pentru adresa si harta.

Specificatii

Descriere

Michelin 175/65 R15 CrossClimate+ 88H XL

SIGURANȚĂ FĂCUTĂ SĂ DUREZE INDIFERENT DE CONDIȚIILE METEO

MICHELIN CrossClimate+, „Siguranță făcută să dureze indiferent de condițiile meteo". Cel mai vândut produs în categoria All Season în Europa .
Nivel foarte ridicat de longevitate . 

MICHELIN CrossClimate+, „Siguranță făcută să dureze indiferent de condițiile meteo". Cel mai vândut produs pe piața All Season în Europa , MICHELIN CrossClimate a transformat categoria din care face parte. Certificat 3PMSF ca anvelopă de zăpadă . Datorită tehnologiei adaptive Evergrip, această anvelopă asigură un nivel ridicat de siguranță de la primul la ultimul kilometru , indiferent de sezon și condițiile de pe drum (umed, uscat și pe zăpadă). Nivel foarte ridicat de longevitate .

Performanțe EXCELENTE LA FRÂNARE PE USCAT și FRÂNARE PE UMED

Anvelope cu blocuri bandă de rulare rigide și margini teșite, speciale, pentru aderență și performanță de frânare optimizate pe carosabil uscat. Iar compoziția inovatoare, care maximizează aderența, a acestei anvelope de șosea, îmbunătățește flexibilitatea și aderența pe carosabil umed, indiferent de temperatură. Oferindu-vă încredere, pentru o experiență sigură și confortabilă la bord, alături de pasageri.

CERTIFICATĂ pentru Tracțiune și Siguranță în condiții de zăpadă

Banda de rulare în formă de V și canelurile 3-D autoblocante MICHELIN asigură tracțiune și forță de frânare maximizate pe zăpadă, pe întreaga durată de viață a anvelopei, pentru încredere la deplasarea în condiții de iarnă, atât la munte, cât și pe autostradă. Omologată pentru utilizarea pe zăpadă (3PMSF).

 

Siguranță ridicată de la primul la ultimul kilometru (1)

Rigiditatea ridicată a benzii de rulare sporește performanța kilometrică a anvelopei. Anvelopa all-season de șosea MICHELIN CrossClimate + asigură un randament kilometric îmbunătățit cu +28% și permite prelungirea cu un an a duratei de viață a anvelopei, comparativ cu media concurenților.

Nivel foarte ridicat de longevitate

Tehnologiile inovatoare MICHELIN EverGrip îmbină canelurile în formă de picătură de apă, cu adâncime maximă și o compoziție specială cu siliciu, pentru maximizarea siguranței și randamentului kilometric, pe întreaga durată de viață a anvelopei. Aceasta este diferența în favoarea anvelopei de șosea MICHELIN CrossClimate +.

 

Opinii

5.0 (2 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin