Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.
MICHELIN 185/60 R14 CROSSCLIMATE + XL 86H Anvelope All Season

MICHELIN 185/60 R14 CROSSCLIMATE + XL 86H

5.0 (2 opinii)
Stoc disponibil:
  • >4 bucati disponibile la comanda, livrare cel tarziu Vineri, 3 Mai
  • C
  • C
  • 68 db
Garantie: 24 luni
43532 Lei
Sau in 4 rate fara dobanda: 109 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
43532 Lei
4 rate: 109 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
Pentru comenzile plasate pana la finalul zilei estimam ca produsele vor fi livrate prin curier cel tarziu Vineri, 3 Mai. Alternativ, dupa lansarea unei comenzi online va rugam sa va programati pentru montaj incepand cu 3 Mai. Click aici pentru adresa si harta.

Specificatii

Descriere

MICHELIN 185/60 R14 CROSSCLIMATE + XL 86H

SIGURANȚĂ FĂCUTĂ SĂ DUREZE INDIFERENT DE CONDIȚIILE METEO

MICHELIN CrossClimate SUV, „Siguranță făcută să dureze indiferent de condițiile meteo". Cel mai vândut produs în categoria All Season în Europa .
Nivel foarte ridicat de longevitate . 

MICHELIN CrossClimate+, „Siguranță făcută să dureze indiferent de condițiile meteo". Cel mai vândut produs pe piața All Season în Europa , MICHELIN CrossClimate a transformat categoria din care face parte. Certificat 3PMSF ca anvelopă de zăpadă . Datorită tehnologiei adaptive Evergrip, această anvelopă asigură un nivel ridicat de siguranță de la primul la ultimul kilometru , indiferent de sezon și condițiile de pe drum (umed, uscat și pe zăpadă). Nivel foarte ridicat de longevitate .

Performanțe EXCELENTE LA FRÂNARE PE USCAT și FRÂNARE PE UMED

Anvelope cu blocuri bandă de rulare rigide și margini teșite, speciale, pentru aderență și performanță de frânare optimizate pe carosabil uscat. Iar compoziția inovatoare, care maximizează aderența, a acestei anvelope de șosea, îmbunătățește flexibilitatea și aderența pe carosabil umed, indiferent de temperatură. Oferindu-vă încredere, pentru o experiență sigură și confortabilă la bord, alături de pasageri.

CERTIFICATĂ pentru Tracțiune și Siguranță în condiții de zăpadă

Banda de rulare în formă de V și canelurile 3-D autoblocante MICHELIN asigură tracțiune și forță de frânare maximizate pe zăpadă, pe întreaga durată de viață a anvelopei, pentru încredere la deplasarea în condiții de iarnă, atât la munte, cât și pe autostradă. Omologată pentru utilizarea pe zăpadă (3PMSF).

 

Siguranță ridicată de la primul la ultimul kilometru (1)

Rigiditatea ridicată a benzii de rulare sporește performanța kilometrică a anvelopei. Anvelopa all-season de șosea MICHELIN CrossClimate + asigură un randament kilometric îmbunătățit cu +28% și permite prelungirea cu un an a duratei de viață a anvelopei, comparativ cu media concurenților.

Opinii

5.0 (2 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin