Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Specificatii

Descriere

Bridgestone 205/55 R16 Turanza T005 91V

Această imagine arată cum Turanza T005 se bazează pe NanoPro-Tech™ pentru a-i conferi aderența suplimentară pe drumurile umede și alunecoase.
 

NANOPRO-TECH™ ÎN COMPOUNDUL ANVELOPEI

CEA MAI BUNĂ DIN CLASA SA LA PERFORMANȚA PE CAROSABILUL UMED
Testele independente ale anvelopei arată că Turanza T005 depășește performanța altor anvelope de frunte la frânarea și virajul pe carosabilul umed. Ceea ce diferențiază Turanza T005 de alte anvelope este compoundul său, care utilizează NanoPro-Tech™. Această tehnologie exclusivă Bridgestone ajută cauciucul să absoarbă apa de pe carosabil pentru a îmbunătăți aderența anvelopei pe carosabilul umed.
Această imagine arată cum modelul benzii de rulare a Turanza T005 îi conferă aderența optimă pe carosabilul umed.
 

MODEL OPTIMIZAT DE BANDĂ DE RULARE

PENTRU ACEA ADERENȚĂ SUPLIMENTARĂ PE CAROSABILUL UMED
Modelul benzii de rulare a anvelopei Turanza T005 ajută să vă simțiți mai în siguranță și mai pregătit când conduceți în ploaie torențială sau peste porțiuni umede pe carosabil. Blocurile înalte din zona umărului și un gol lat în centru acționează împreună pentru a dispersa apa de pe suprafața anvelopei, reducând riscul de acvaplanare.
Această imagine arată cum Turanza T005 se bazează pe cele mai durabile materiale, ajutând-o să obțină două clase de etichetare UE.
 

CONSTRUCȚIE ȘI BANDĂ DE RULARE ROBUSTĂ

CLASE DE ETICHETARE UE REMARCABILE
Inginerii noștri de anvelope au ales cele mai bune materiale pentru a îmbunătăți caracteristicile performanței Turanza T005. Sub cauciuc, poliesterul rigid și oțelul ajută manevrarea, și reduc rezistența la rulare ajutând la economisirea carburantului. Împreună, aceste îmbunătățiri, alături de compoundul și banda de rulare, au adus anvelopei Turanza T005 clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed, și B pentru rezistența la rulare.

Aviz juridic

1 I s-a acordat cea mai înaltă clasificare pentru frânare și virare pe carosabil ud de către organismul independent de testare și certificare a anvelopelor, TÜV SÜD. Referinţă: În comparație cu performanța a 4 principali competitori din același segment: Michelin Primacy 4, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Test executat de TÜV SÜD la solicitarea Bridgestone, în iunie 2018, la ATP Papenburg, pe o anvelopă de dimensiunea 205/55 R16 91V. Autoturismul de testare: VW Golf 7. Raport nr. [713126981].

2 Pe baza testelor interne, îmbunătățire cu 11 % a rezistenței la uzură față de produsul precedent, Bridgestone Turanza T001 EVO.

Opinii

5.0 (3 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Adaugat in: 04.10.2019

Am facut o alegere buna. Le recomand.
Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin