Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.
BRIDGESTONE 225/45 R19 T005 XL 96W Anvelope Vara

BRIDGESTONE 225/45 R19 T005 XL 96W

5.0 (2 opinii)
Stoc disponibil:
  • Indisponibil pentru comanda
  • B
  • A
  • 72 db
Garantie: 24 luni
66005 Lei
Sau in 4 rate fara dobanda: 166 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
66005 Lei
4 rate: 166 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
Cumpara patru bucati si poti castiga un voucher de carburant in valoare de 400 lei oferit de Bridgestone. Detalii campanie aici.
Pentru comenzile plasate pana la finalul zilei estimam ca produsele vor fi livrate prin curier cel tarziu Vineri, 26 Aprilie. Alternativ, dupa lansarea unei comenzi online va rugam sa va programati pentru montaj incepand cu 26 Aprilie. Click aici pentru adresa si harta.

Specificatii

Descriere

BRIDGESTONE 225/45 R19 T005 XL 96W

Această imagine arată cum Turanza T005 se bazează pe NanoPro-Tech™ pentru a-i conferi aderența suplimentară pe drumurile umede și alunecoase.
 

NANOPRO-TECH™ ÎN COMPOUNDUL ANVELOPEI

CEA MAI BUNĂ DIN CLASA SA LA PERFORMANȚA PE CAROSABILUL UMED
Testele independente ale anvelopei arată că Turanza T005 depășește performanța altor anvelope de frunte la frânarea și virajul pe carosabilul umed. Ceea ce diferențiază Turanza T005 de alte anvelope este compoundul său, care utilizează NanoPro-Tech™. Această tehnologie exclusivă Bridgestone ajută cauciucul să absoarbă apa de pe carosabil pentru a îmbunătăți aderența anvelopei pe carosabilul umed.
Această imagine arată cum modelul benzii de rulare a Turanza T005 îi conferă aderența optimă pe carosabilul umed.
 

MODEL OPTIMIZAT DE BANDĂ DE RULARE

PENTRU ACEA ADERENȚĂ SUPLIMENTARĂ PE CAROSABILUL UMED
Modelul benzii de rulare a anvelopei Turanza T005 ajută să vă simțiți mai în siguranță și mai pregătit când conduceți în ploaie torențială sau peste porțiuni umede pe carosabil. Blocurile înalte din zona umărului și un gol lat în centru acționează împreună pentru a dispersa apa de pe suprafața anvelopei, reducând riscul de acvaplanare.
Această imagine arată cum Turanza T005 se bazează pe cele mai durabile materiale, ajutând-o să obțină două clase de etichetare UE.
 

CONSTRUCȚIE ȘI BANDĂ DE RULARE ROBUSTĂ

CLASE DE ETICHETARE UE REMARCABILE
Inginerii noștri de anvelope au ales cele mai bune materiale pentru a îmbunătăți caracteristicile performanței Turanza T005. Sub cauciuc, poliesterul rigid și oțelul ajută manevrarea, și reduc rezistența la rulare ajutând la economisirea carburantului. Împreună, aceste îmbunătățiri, alături de compoundul și banda de rulare, au adus anvelopei Turanza T005 clasa A de etichetare UE pentru aderența pe carosabilul umed, și B pentru rezistența la rulare.

Aviz juridic

1 I s-a acordat cea mai înaltă clasificare pentru frânare și virare pe carosabil ud de către organismul independent de testare și certificare a anvelopelor, TÜV SÜD. Referinţă: În comparație cu performanța a 4 principali competitori din același segment: Michelin Primacy 4, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Test executat de TÜV SÜD la solicitarea Bridgestone, în iunie 2018, la ATP Papenburg, pe o anvelopă de dimensiunea 205/55 R16 91V. Autoturismul de testare: VW Golf 7. Raport nr. [713126981].

2 Pe baza testelor interne, îmbunătățire cu 11 % a rezistenței la uzură față de produsul precedent, Bridgestone Turanza T001 EVO.

Opinii

5.0 (2 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin