Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Specificatii

Descriere

Hankook 205/55 R16 Ventus Prime 4 K135 91H

Hankook Ventus Prime 4: Anvelope care oferă un confort premium într-o nouă generație și mai inovatoare

  • În comparație cu predecesorul său de succes, noua gamă Ventus Prime 4 impresionează, practic vorbind, din toate punctele de vedere relevante, cu proprietăți îmbunătățite din nou.
  • Manevrabilitatea și rezistența la rulare a noii generații de înaltă performanță a producătorului premium sunt optimizate în continuare.
  • Inginerii Hankook au reușit, de asemenea, să crească gradul de folosire și kilometrii parcurși.
  • Anvelopele sunt disponibile acum în numeroase versiuni de la 16 la 20 de inchi.

Caracteristicile Ventus Prime 4 pe scurt

Tehnologia „High Mileage Compound Technology” a modelului Hankook Ventus Prime 4 este decisivă pentru numărul de kilometri parcurși care este cu o cincime mai mare decât cel al predecesorului său. Combinația inovatoare de materiale are ca rezultat o rigiditate mai mare a blocurilor benzii de rulare, care, la rândul său, duce la o rezistență mai mică la rulare și la o uzură mai redusă. Polimerii funcționali asigură o legătură chimică mai puternică cu materialele de umplutură. În general, compoziția modificată are un conținut mai mare de silice. Pe lângă uzura semnificativ mai mică, acest lucru are ca rezultat un comportament de condus și mai controlat, în special pe carosabil umed. Pentru a îmbunătăți și mai mult performanțele, inginerii Hankook au revizuit nu numai compoziția anvelopei, ci și designul și conturul benzii de rulare pentru a obține o zonă de contact deosebit de uniformă și plană. Pe de-o parte, acest lucru minimizează uzura, în special pe marginile exterioare ale fiecărui bloc al benzii de rulare, iar pe de altă parte, asigură o performanță de frânare semnificativ îmbunătățită, în special pe drumurile umede. Datorită polimerilor nou dezvoltați, a unui conținut mai mare de silice, a unui nou proces de amestecare și a utilizării uleiurilor naturale, anvelopa iese în evidență, de asemenea, cu o abraziune redusă, ceea ce se reflectă și într-o creștere a kilometrilor parcurși.

Klaus Krause, directorul Hankook Europe Technical Center din Hanovra: „Scopul nostru a fost, în primul rând, să îmbunătățim proprietățile de uzură, fără a face compromisuri cu alte criterii. Cu această nouă generație, Ventus Prime 4, am reușit să facem acest lucru. Am crescut durabilitatea anvelopei cu aproximativ 20 de procente, obținând în același timp o manevrabilitate, un confort și o rezistență la rulare mai bună.”

Manevrabilitate mai bună chiar și pe carosabil uscat

Un răspuns și mai direct pe drumurile uscate a făcut, de asemenea, parte din specificațiile dezvoltatorilor Hankook și a fost obiectivul numeroaselor teste efectuate în noul centru de testare Hankook din Idiada, în Spania. În timp ce marginile blocurilor benzii de rulare de la predecesor, care anterior erau dreptunghiulare, aveau tendința de a se roti în cazul unei accelerații laterale puternice, Ventus Prime 4 are margini rotunjite care previn acest fenomen. Acest lucru asigură cel mai bun contact posibil al benzii de rulare. Tehnologia „Zigzag 3D Trend Technology”, utilizată pentru prima dată pentru anvelopele de vară Hankook, îmbunătățește, de asemenea, performanța de condus pe uscat prin creșterea forței de frecare a blocului în funcție de deformarea acestuia.

Reducerea zgomotului în conformitate cu principiul camerei anecoice

Inginerii au sporit confortul fonic prin eliminarea a numeroase surse potențiale de zgomot. Klaus Krause: „Am folosit același principiu care este folosit pentru a crea camere anecoice. Reflexia sunetului pe pereții interiori ai camerei este redusă semnificativ prin placarea cu material absorbant. În cazul Ventus Prime 4, am prevăzut marginile blocurilor de rulare cu o structură 3D radială, în formă de pană, care funcționează exact conform acestui principiu și absoarbe reflexiile sonore dintre blocuri.” De fapt, zgomotul de rulare al modelului Hankook Ventus Prime 4, în funcție de viteză, ar putea fi redus cu până la 2,5 dB(A) în măsurătorile comparative din laboratorul Hankook. Acest lucru corespunde unei reduceri a sunetului perceput de aproximativ 20 de procente. O altă componentă a reducerii zgomotului este reprezentată de numărul mai mare de blocuri de pe banda de rulare. În timp ce 70 de blocuri constituiau circumferința totală a unei anvelope Ventus Prime 3, un Ventus Prime 4 de aceeași dimensiune este împărțit în 80 de blocuri. Această „Round Optimisation” se remarcă și printr-un comportament mai confortabil la rulare.

Opinii

5.0 (2 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin