Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.
MICHELIN 225/50 R18 PRIMACY 3 95V Anvelope Vara

MICHELIN 225/50 R18 PRIMACY 3 95V

5.0 (2 opinii)
Stoc disponibil:
  • >4 bucati disponibile la comanda, livrare cel tarziu Vineri, 3 Mai
  • C
  • A
  • 69 db
Garantie: 24 luni
83590 Lei
Sau in 4 rate fara dobanda: 209 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
83590 Lei
4 rate: 209 Lei pe luna Plata in 4 rate, fara dobanda prin:
- Card Avantaj de la Credit Europe Bank
- Cardul Bun de Plata emis de BCR
- STAR BT de la Banca Trasilvania
- Cardul de credit emis de Alpha Bank
- Bonus Card emis de Garanti Bank
- Cardul de credit emis de BRD Finance
Cumpara patru bucati si primesti un voucher Decathlon, eMag, Fashion Days, H&M, Ikea, Netflix sau OMV in valoare de 300 lei oferit de Michelin. Detalii campanie aici.
Pentru comenzile plasate pana la finalul zilei estimam ca produsele vor fi livrate prin curier cel tarziu Vineri, 3 Mai. Alternativ, dupa lansarea unei comenzi online va rugam sa va programati pentru montaj incepand cu 3 Mai. Click aici pentru adresa si harta.

Specificatii

Descriere

MICHELIN 225/50 R18 PRIMACY 3 95V

O anvelopa premiata si extrem de sigura

Michelin Primacy 3 este o anvelopa de vara Touring Premium proiectata pentru a fi montata pe masinile de pasageri.  Anvelopele Michelin Primacy 3 au intrunit aprecierea constructorilor auto. Acestia le-au ales de peste 120 de ori ca echipament original pentru automobilele fabrica

 

 Franare excelenta

 

ADAC(Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) a declarat in 2015 anvelopa Michelin Primacy 3 drept cea mai buna anvelopa de vara. In urma testelor ADAC, anvelopele Michelin Primacy 3 au castigat pozitia de leader atat la testele de franare pe suprafete uscate cat si la testele de franare pe suprafetele umede. Conform acestor teste, anvelopele Michelin Primacy 3 sunt foarte echilibrate, reprezentand o alegere excelenta pentru sezonul de vara.

Michelin Primacy 3 este o anvelopa categoria A ca performanta de franare, conform clasificarilor europene. Anvelopele clasa A pot oferi si o franare cu 18m mai scurta decat alte pneuri, in conditii de ploaie, pentru un automobil echipat cu ABS.

 

 Manevrabilitate

 

Michelin Primacy 3 ofera o manevrabilitate excelenta atat pe o sosea umeda cat si pe soseaua uscata. Anvelopele standard nu ofera un contact complet cu solul insa anvelopele Michelin Primacy 3 dispun de un profil  al benzii de rulare format din lame autoblocante. Aceste lame autoblocante mentin intreaga suprafata a anvelopei in contact cu solul.

 

 

Acest lucru este posibil si datorita compusului inovant din care este confectionata anvelopa, cauciucul folosit la banda de rulare optimizand aderenta in orice conditii de rulare

 

Rezistenta la uzura

In testele privind uzura anvelopelor premium efectuate Michelin Primacy 3 s-au dovedit cu 30% peste media pietei (teste realizate de DEKRA in 2014)

Opinii

5.0 (2 opinii)

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin