Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Despre noi

1. Profesionalism

Din 2008 pana in prezent, ne dedicam vanzarii de anvelope si jante, diversificandu-ne produsele pentru a acoperi toate nevoile clientilor.

BEST TIRES SHOP SRL este societate cu capital 100% romanesc cu un numar total de 40 angajati si trei puncte de lucru (depozit, service roti si service mecanica). Cumparand de la BEST TIRES SHOP SRL incurajati forta de munca romaneasca, pentru ca odata cu cresterea companiilor romanesti vine si oferta de noi locuri de munca. Este datoria noastra a tuturor sa facem tot ce este posibil pentru a proteja locurile de munca din Romania.

Noi stim sa lucram doar legal, cu taxele platite, atat catre stat dar si catre angajatii nostri. Nu pacalim pe nimeni si nu avem datorii catre stat sau terte persoane. Stim doar ca muncind corect si fidel ai sanse reale de dezvoltare.

Nu credem in ''tunuri'' dar credem in traditie si afaceri de familie. Nu exista pacaleala decat pe termen scurt, iar aici au toti de pierdut.  Ne dorim ca legile, bunul simt si onoarea sa fie cele mai importante puncte de reper.

2. Experienta

Ne putem mandri cu o experienta acumulata pe parcursul a 19 ani de activitate. Pe parcursul existentei am evoluat foarte mult iar in domeniul nostru am ajuns in top.
Pe acest drum al evolutiei am intampinat foarte multe dificultati si probleme pe care de-a lungul anilor le-am rezolvat eficient, de aceea afirmam cu mandrie ca avem experienta in domeniu.

3. Increderea inspirata 

Best Tires este dealer oficial al celor mai renumiti producatori de anvelope: Michelin Romania, Goodyear Dunlop Romania, Pirelli Tyres Romania, Nokian Tyres, Vredestein si Hankook si de asemenea avem contract cu doi dintre cei mai mari wholleseller de anvelope din Europa. Nefiind reprezentantul unic al nici unui producator de anvelope nu suntem nevoiti sa va recomandam doar o anumita marca. In acest fel avem posibilitatea de a oferi clientilor nostri solutii variate si personalizate care sa corespunda cat mai bine nevoilor lor specifice. Pentru noi este important sa gasim solutia optima pentru client, nu sa vindem o anumita anvelopa.

4. Leader de piata 

Best Tires este printre cei mai importanti furnizori de anvelope din Bucuresti, iar o pozitie de lider poate fi atinsa doar prin oferirea celor mai bune servicii. Best Tires si-a propus ca, prin calitatea serviciilor oferite sa poata satisface nevoile celor mai dificili clienti. Astfel trasaturile esentiale ale companiei Best Tires sunt serviciile de foarte buna calitate, interioarele moderne ale service-urilor, atmosfera prietenoasa si profesionala a angajatilor. Clientii Best Tires pot fi siguri ca beneficiaza de cele mai bune servicii in oricare din cele trei serviceuri.

5. Parteneri de Top 

Produsele noastre sunt comercializate conform standardelor internaționale DOT nr. 109 și 119, ECE nr. 30 și 54, ETRTO, cu respectarea parametrilor imprimați pe anvelopă și a prevederilor prezentate pe certificatul de garanție.

6. Gama larga de produse 

La ora actuala in domeniul anvelopelor si jantelor avem cea mai vasta oferta de tipodimensiuni si marci din Romania. Comercializam peste 50 de branduri de anvelope si peste 10 branduri de jante!!!

7. Produse si servicii de calitate 

Calitatea buna a produselor noastre este confirmata in repetate randuri prin portofoliul de clienti persoane fizice, persoane juridice si flote auto pe care il avem si ne mandrim cu el.

8. Buna organizare 

Ne desfasuram activitatea intr-un mediu de lucru placut si provocator. Lucram ca o adevarata echipa in care ne bazam si ne sprijinim unul pe celalalt, dar in acelasi timp oferim feedback-uri obiective si constructive . Acceptam provocarea si incurajam membrii echipei sa atinga performante inalte. Clientul este baza activitatilor noastre si cel mai important partener. Suntem profesionisti in domeniul nostru si stim ce avem de facut. Ne facem munca rapid si complet. Clientul are siguranta ca ne vom face treaba bine din prima, ceea ce il va scuti de timp, efort si bani.

 
9. Antreprenoriatul - Dorinta de a castiga 

Suntem dornici sa castigam, rapizi si curajosi. Am stabilit obiective ambitioase si ne facem munca cu persistenta si perseverenta. Suntem dinamici si punctuali si intotdeauna obtinerea satisfactiei clientului este pe primul loc.  Avem calitatatea de a supravietui si excela chiar si in cele mai dificile circumstante. Competenta noastra se bazeaza pe creativitate si curiozitate. Suntem condusi de dorinta de a invata, a crea si dezvolta ceva nou.

10. Angajati calificati 

Avand in vedere faptul ca viitorul unei societati depinde in mare parte de calificarea angajatilor din domeniul, societatea noastra acorda o atentie deosebita formarii acestora, astfel angajatii nostri au o experienta deosebita in domeniul anvelopelor. Varsta media a echipei Best Tires Shop este de 35 ani.    

 

Echipa Best Tires Shop  

 • Director Comercial: Cristian Iancu, 021/9260
 • Director Logistica: Octavian Negrescu, 0723 307 954, octavian{@}best-tires.ro
 • Director Departament Online, Flote, SEAP: Daniel Ionita, 0721 51 51 51, daniel{@}best-tires.ro

Service:

 • Director Service Metalurgiei: Sidoniu Sirbu, sidoniu{@}best-tires.ro
 • Director Service Sebastian: Cristi Racan cristi.racan{@}best-tires.ro
 • Director Service Militari: Andrei Demenco andrei{@}best-tires.ro

 

 • Mecanica Auto: Sidoniu Sirbu Contact: 0784 51 51 51, e-mail: mecanica{@}best-tires.ro

 

Departament On line:

 • Consilier Vanzari: Dragos Petrache Contact: 0785 224 733, e-mail: dragos{@}best-tires.ro
 • Consilier Vanzari: Gabriel Biciusca: Contact 0785 224 735, e-mail: gabriel{@}best-tires.ro

Flote:

 • flote{@}best-tires.ro

Departament Juridic:

 

Departament Contabilitate:

 • Marinela Amza, e-mail: contabilitate{@}best-tires.ro

Depatament Facturare:

 • Adriana Mandreanu Contact: e-mail: adriana{@}best-tires.ro

Anvelope reclamate - Garantii:

 

Webmaster:

 • Mihai R.: webmaster{@}best-tires.ro 

Sugestii si reclamatii: 
pr{@}best-tires.ro

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin