Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Banii inapoi, garantat

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de inregistrare a comenzii.

Conform politicii BEST TIRES SHOP SRL de returnare a banilor, returul se face o singura data pe saptamana, in fiecare Vineri. Astfel, un client care a platit Luni o comanda iar Miercuri solicita returul banilor trebuie sa astepte pana Vineri. Comenzile platite prin procesatorii de plati se returneaza tot Vineri, dar, fiecare procesator de plati are propria politica de retur cuprinsa intre 1 si 30 de zile de la returnarea tranzactiei de catre BEST TIRES SHOP SRL.

Pentru o informare cat mai corecta asupra drepturilor cumparatorului, va rugam sa cititi OG 34/2014 privind Regimul Juridic al Contractelor la Distanta: click aici

Produsele primite defecte: 

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

Conditii generale de returnare: 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. 

S.C. BEST TIRES SHOP S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului.

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin