Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Best-Tires.ro

Usor si disponibil non stop

Best Tires este printre cei mai importanti furnizori de anvelope din Bucuresti, iar o pozitie de lider poate fi atinsa doar prin oferirea celor mai bune servicii. Trasaturile esentiale ale companiei Best Tires sunt serviciile de foarte buna calitate, interioarele moderne ale service-urilor, atmosfera prietenoasa si profesionala a angajatilor. Clientii Best Tires pot fi siguri ca beneficiaza de cele mai bune servicii in oricare din cele trei serviceuri.

De ce Best Tires

Best Tires este dealer oficial al celor mai renumiti producatori de anvelope: Michelin Romania, Goodyear Dunlop Romania, Pirelli Tyres Romania, Bridgestone Romania, Nokian Tyres, Vredestein si Hankook. Nefiind reprezentantul unic al nici unui producator de anvelope nu suntem nevoiti sa va recomandam doar o anumita marca. In acest fel avem posibilitatea de a oferi clientilor nostri solutii variate si personalizate care sa corespunda cat mai bine nevoilor lor specifice. Pentru noi este important sa gasim solutia optima pentru client, nu sa vindem o anumita anvelopa.

Garantie produse

CERTIFICAT DE GARANTIE, CALITATE SI CONFORMITATE

BEST TIRES SHOP S.R.L. acorda garantie in conformitate cu prevederile Legii 449/2003, publicata in Monitorul oficial, partea I nr. 812 din 18.11.2003, astfel:

Promotii in derulare

Aici gasesti promotiile in curs de desfasurare

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin