Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Cum comand

1. Comanda online

Pentru o navigare cat mai usoara iti recomandam folosirea filtrului din partea stanga a sitelui. Pentru a plasa o comanda online trebuie sa te autentifici in pagina de login cu user si parola. Dupa ce ai ales produsul dorit, selectezi cantitatea, apesi butonul adauga in cos dupa care completezi datele de facturare si adresa de livrare. La final vei primi un mesaj de confirmare a finalizarii comenzii. Va recomandam sa alegeti aceasta varianta deorece pe tot parcursul comenzii veti fi informati prin mail si SMS despre statusul acesteia. Comenzile ONLINE au PRIORITATE si garanteaza preluarea corecta a datelor de facturare si livrare.

2. Comanda pe e-mail

Puteti oricand sa comandati printr-un e-mail trimis la vanzari@best-tires.ro. E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator va va contacta telefonic dupa care va confirma inregistrarea comenzii.

3. Comanda telefonica

Puteti comanda produse telefonic apeland numarul de telefon 021/9260, numar cu tarif normal si inregistrat in reteaua Telekom. Specialistii nostri iti vor oferi consiliere astfel sa alegi anvelope, jante si lte produse compatibile cu autoturismul tau. Ca si in punctul numarul doi, vom avea nevoie de datele de facturare si adresa de livrare.

Comenzile sunt procesate si livrate in oridinea sosirii.

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin