Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

De ce Best Tires

De ce sa alegi calitatea Best Tires?

  • Deoarece Best-Tires.ro vinde doar produse originale, atent verificate inainte de a fi livrate catre Client.

  • Pentru ca avem contracte de achizitie directe cu producatorii internationali sau reprezentantii acestora in Romania. Acest lucru se poate verifica prin emblema ''Distribuitor Autorizat'' afisat in dreptul fiecarui produs.

  • Avem o echipa de profesionisti ce pot oferi suport in maxim 24 ore la orice problema semnalata de clienti.

  • Suntem singurul site de anvelope din Romania care afiseaza stocurile REALE direct din cele trei depozite pe care le avem. Nu ne folosim de stocuri false si nu ne folosim de xlsuri stufoase doar pentru a afisa cat mai multe produse pentru ''a prinde clientul intr-o capcana comerciala''.

  • Suntem dornici sa castigam, rapizi si curajosi. Am stabilit obiective ambitioase si ne facem munca cu persistenta si perseverenta. Suntem dinamici si punctuali si intotdeauna obtinerea satisfactiei clientului este pe primul loc.  Avem calitatatea de a supravietui si excela chiar si in cele mai dificile circumstante. Competenta noastra se bazeaza pe creativitate si curiozitate. Suntem condusi de dorinta de a invata, a crea si dezvolta ceva nou.

  • Ne desfasuram activitatea intr-un mediu de lucru placut si provocator. Lucram ca o adevarata echipa in care ne bazam si ne sprijinim unul pe celalalt, dar in acelasi timp oferim feedback-uri obiective si constructive . Acceptam provocarea si incurajam membrii echipei sa atinga performante inalte. Clientul este baza activitatilor noastre si cel mai important partener. Suntem profesionisti in domeniul nostru si stim ce avem de facut. Ne facem munca rapid si complet. Clientul are siguranta ca ne vom face treaba bine din prima, ceea ce il va scuti de timp, efort si bani.

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin