Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Informare si suport

Va stam la dispozitie pentru informatii si suport in urmatoarele moduri:

E-mail: vanzari@best-tires.ro

Tel.:      021/9260 tarif normal in orice retea

Pozele produselor sunt cu totul informativ, fiind furnizate de producatori sau furnizorii nostri si nu garantam 100% corespondenta cu produsele carora le apartin.

La Best-Tires.ro vrem ca toate relatiile comerciale sa se desfasoare in mod amiabil, iar in eventualitatea aparitiei unei dificultati, echipa Best-Tires va face tot posibilul pentru identificarea unei solutii.

In cazul in care ai intampinat dificultati in relatia cu Best-Tires, feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la office@best-ties.ro. Iti promitem ca vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.

In cazul in care nu este posibila rezolvarea conflictelor dintre client si comerciant, se va aplica legislatia romana in domeniu, aflata in vigoare la data disputei, solutionarea cazand in acest caz in sarcina instantelor judecatoresti.

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

BEST TIRES SHOP SRL. scriindu-ne la adresa office@best-tires.ro

Pentru eventualele probleme legate de derularea defectuoasa a comenzilor si care nu pot fi rezolvate prin email sau prin reprezentantul de vanzari, puteti lua legatura cu Cristi Iancu, telefon 0723 30 80 82, adresa mail cristi@best-tires.ro

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin