Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Usor si disponibil non stop

Best-Tires.ro vinde doar produse originale achizitionate direct de la producatorii internationali sau de la reprezentantii acestora in Romania. Afisarea produselor pe site-ul www.best-tires.ro se face doar dupa verificarea atenta a originii produselor, respectarii legilor si regulilor nationale si internationale privind omologarea, conformitatea si garantia produselor.

 

Magazinul nostru este permanent deschis. Nu trebuie sa va deplasati pana la hipermarketuri si sa alergati printre rafturisau sau in alte locuri, cautand pe cineva care sa va dea informatiile necesare. Puteti vizita magazinul Best-Tires.ro cand va permite programul, indiferent daca sunteti la calculator, pe tableta sau mobil. Rasfoiti in liniste paginile de produse si studiati zecile de promotii in vigoare.

Aveti propriul consultant si acces permanent la informatii de specialitate

Din momentul in care apelati la Best-Tires si veti lansa o comanda online, veti avea propriul Account Manager. Acest lucru inseamna ca nu veti fi nevoit sa apelati la un call-center impersonal, in schimb veti tine legatura cu o singura persoana care va va oferi consultanta si va va reprezenta interesele pe tot parcursul procesului. Acel membru al echipei Best-Tires care se ocupa de solicitarea dvs,  colaboreaza cu toate departamentele din cadrul societatii Best Tires Shop si partenerii nostri astfel incat sa primiti o solutie profesionista in cel mai scurt timp. In plus, va va informa de promotiile in vigoare si va incerca sa obtina de la furnizori cea mai buna oferta. Imediat dupa lansarea comenzii online vei primi SMS si mail cu datele de contact ale persoanei care iti va pelua comanda.

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin