Programare in service 0721 51 51 51Acest numar de telefon este disponibil pentru informatii si comenzi plasate de catre operatorii nostri.

Service mecanica

Indiferent ca ai nevoie de o revizie tehnica periodica, ai intampinat o problema la masina sau ai un diagnostic mai complex in cadrul departamentului de mecanica de la Best Tires vei gasi intotdeauna suportul tehnic necesar.

Mecanicii nostri si furnizorii de piese auto utilizeaza cele mai bune practici pentru intretinerea si reparatia autototusimului dvs. astfel sa va bucurati de un condus cat mai placut si fara griji. 

Best Tires ofera o varietate completa de servicii de mecanica auto si intretinere auto. Acceseaza serviciile complete de mai jos

Atentie! Lucram doar cu piese achizitionate de la Best Tires. Pentru identificarea corecta a pieselor folosim AutoData si PartsLink, programe recomandate de R.A.R. Colaboram cu majoritatea producatorilor de piese sau cu reprezentantii acestora in Romania. 

Disponibil doar in serviceul din Metalurgiei

Consiliere si suport: Sidoniu Sirbu 0784 51 51 51

Revizii auto

Revizia auto periodica se refera la verificarile de rutina pe care orice sofer trebuie sa le faca, pentru a se asigura ca totul functioneaza asa cum trebuie.

Sistemul de franare

Franele auto sunt fara indoiala cel mai important element al masinii noastre. Nu degeaba, daca nu ai frane bune nu poti circula pe strada, nu poti obtine inspectia tehnica periodica si risti sa ramai fara certificatul de inmatriculare.

Directie / Suspensie

Multe elemente de directie sunt consumabile la masina, deoarece in timp se uzeaza si necesita inlocuire. Dar sunt consumabile pe termen lung, adica nu se inlocuiesc asa des ca un ulei sau ca un filtru auto.

Transmisie

Sistemul de transmisie este ansamblul organelor automobilului care are rolul de a prelua de la motor, trece, modifica și distribui momentul motor la roțile motoare ale automobilului.

Reparatii motor

„Prietenul tău de încredere este motorul” – asta spuneau cuvintele unei piese rusești mai vechi... și cu adevărat, motorul mașinii trebuie să fie în primul rând de încredere.

Electrica auto

Sistemul electric al unui automobil este format in principiu dintr-o baterie, un sistem de pornire si un alternator. Pe langa aceste componente, mai este nevoie de cablaje si mufe, care fac legaturile acolo unde trebuie, astfel incat totul sa functioneze perfect.

Racire / AC

Incarcare Freon ofera servicii adaptate pentru nevoile fiecarui client prin utilizarea aparaturii specializate, recomandate pentru orice tip de masina care nu are defecte mecanice la instalatia de aer conditionat sau scurgeri de freon auto.

Evacuare auto

Evacuarea auto este traseul prin care gazele rezultate in urma procesului de ardere interna sunt eliminate in atmosfera.

Diverse mecanica

Best Tires Shop Srl este un service modern de intretinere si reparatii auto pentru multiple marci precum Dacia, Renault, Citroen, Peugeot, Fiat, Opel, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Ford, BMW, Mercedes, etc.

Folosim doar piese auto de cea mai buna calitate de la distribuitori autorizati. Scopul nostru este de a crea o relatie de lunga durata cu clientii nostri si de a oferii servicii de calitate. Dumneavoastra va bucurati de un condus fara griji iar echipa Best Tires de clienti multumiti!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos iar in cel mai scurt timp revenim cu raspuns catre dvs.

 

Dunlop
Hankook
Goodyear
Bridgestone
Michelin